Erhvervskunder – opret en erhvervsaftale

iDriveRep tilbyder erhversaftaler efter netop dit behov, uanset om du er en privat eller offentlig virksomhed. Vi kører gratis ud til f.eks. arbejdspladsen, skoler, institutioner, private og offentlig virksomheder og reparere enheden på stedet. Kontakt os via kontaktformularen eller på tlf. 60 125 245 (Telefontid: Mandag – Fredag  8:00 – 20:00 & Lørdag – Søndag 10:00 – 18:00 )

Er du erhvervskunde? Vi reparerer hos jer – kørsel er gratis!

Har du en stressede og travl dag på jobbet, og har svært ved at finde tid til at få din iPhone eller iPad repareret, så er iDriveRep løsningen for dig. Vi kører gratis ud til arbejdspladsen, skoler, institutioner, private og offentlig virksomheder og reparere enheden på stedet.

iDriveRep tilbyder erhversaftaler efter netop dit behov, uanset om du er en privat eller offentlig virksomhed. Vi lytter og finder en løsning, som passer lige netop din virksomhed.

Vi er professionelle indenfor reparation af iPhone og iPad, vores bærerende elementer går ud på at være troværdige, konkurrencedygtig og have kvalitetsreservedele og -tilbehør.

iDriveRep er et helt nyt koncept, et mobilt værksted, som vil gøre det nemmere for erhvervskunder at få jeres iPhone og iPad repareret på stedet.

Vi er køreklar i tidsrummet 8:00 og frem til 22:00.

iPhone reparation i hele Danmark! Landsdækkende!

Lokalavisen har skrevet en spændende artikel om vores koncept.

Vi tilbyder:

Reparation af iPhone og iPad udføres på stedet – helt uden ekstra omkostninger
Gratis udkørsel
Kørsel i tidsrummet 8:00 – 22:00.
Hurtig reparation
Nemt, hurtigt og billigt
Livstidsgaranti på de udskiftede dele

“95% af alle vores reparationer bliver klart indenfor 20 min.”

Vil du høre nærmere? Kontakt os i dag!

Det tager som oftest kun 20 min. at reparere din enhed!