Sælg din smartphone eller tablet. Vi henter den for dig!

Slip for besværet med en privat handel, hvor kunden hopper fra i sidste øjeblik, eller pludselig ønsker ekstra nedslag på trods af, at I allerede havde aftalt prisen.

iDriveRep varevogn. Vi kører rundt i hele Danmark for at reparere mobiltelefoner.Uanset om din mobil eller tablet er ny, gammel eller defekt, så giver vi dig en pris, der er mere end fair. Vi indkøber mobiltelefoner og tablets fra de fleste mærker inkl. iPhone, iPad, Samsung og OnePlus.

Vi kører tilmed ud til din adresse og henter den for dig uden ekstra omkostninger!

Billede af iDriveReps dækning. Vi dækker hele landet minus ikke-brofaste øer.

Sælg din enhedHvilken stand har din enhed?

Så simpelt er det

Udfyld formularen “Sælg din enhed” øverst.

Vores teknikere vurderer og giver dig et bud.

Vi kører ud hvor du er og henter enheden.

Ved afhentning får du straks overført pengene!

Reducer elektronikaffald, og spar penge

Vi danskere udleder alt for meget elektronisk affald. I stedet for at lade din gamle telefon forfalde i gemmeskuffen, så sælg den hellere til os. Vi tager os af den og giver den efterfølgende videre til en ny ejer, som kan få gavn af den.

Ingen skjulte overraskelser

Det er legende let at sælge din mobiltelefon eller tablet hos iDriveRep. Du skal blot huske ID og ekstraudstyr som f.eks. oplader, inden vi kommer ud til dig.

Udfyld formularen her på siden med mærke og model, samt i hvilken stand enheden er. Derefter vil en tekniker vurdere enheden og give dig en god pris.

Ved afhentning får du straks overført pengene via bankoverførsel. Der går normalt 1-2 bankdage, før pengene er overført, men i sjældne tilfælde kan der gå op til 4 bankdage.